Castiga si daruieste premiile unui prieten!

Concursul Caloripedia Vouchers se apropie de sfarsit.

Pe data de 20 aprilie 2010 o sa anuntam castigatorii. Mai aveti 7 zile la dispozitie pentru a va inscrie in concurs sau pentru a-i devansa pe cei care se afla acum pe primele locuri.

Caloripedia Vouchers este cadoul perfect. Ai castigat concursul, dar vrei sa faci premiile cadou? Perfect, din punctul nostru de vedere. Tu stabilesti cine va beneficia de voucherele castigate!

Cum poti castiga? Uite cateva sugestii din partea noastra:

1. Anunta-ti toti prietenii si invita-i sa te sustina. Trimite invitatii personalizate.

2. Creaza o cauza sociala pe Facebook.

3. Cumpare-le colegilor de la facultate/birou bomboane si demonstreaza-le ca meriti sustinerea lor.

4. Incurajeaza-ti pritenii sa slabeasa sau sa adopte un stil de viata sanatos. Caloripedia.ro este managerul pe care se pot baza.

5. Pune-i in fata adevarului. Cel putin o prietena se plange ca s-a ingrasat, desi mananca foarte putin. Are un jurnal de calorii? Nu? Poate nu ia in considerare gustarile de la birou sau snacksurile din parc. Invit-o pe Caloripedia si va dispune de o arhiva a meselor zilnice.

6. Ai un blog? Un site? SustineĀ Nutritia Sanatoasa(preluand badge-ul nostru de peĀ http://caloripedia.ro/stiicemanancidefapt.html) si incurajeaza-i pe cititorii tai sa adopte o dieta sanatoasa. Invita-i pe Caloripedia si castiga premiile puse in concurs.

Informatii despre concurs gasiti aici!

Ai 7 zile la dispozitie sa castigi un abonament la Bamboo Fitness, un voucher la Salonul La Mignonne sau carti de la Editura Meteorpress.

No Comments Posted in Articole
Tagged , , , , ,

Leave a Reply

*

Using Gravatars in the comments - get your own and be recognized!

XHTML: These are some of the tags you can use: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>